Rólunk

Sziasztok :) Bakos Mirtusz Eszternek hívnak, stylist, fotós és gyerekruha tervező vagyok. Különösen szerencsésnek érzem magam, mivel azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, ami a hobbim és a szenvedélyem egyben. Kislány korom óta szeretek öltözni és öltöztetni. Fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon dolgozom, mint stylist illetve Personal Stylist (személyi stylist és stílustanácsadó), így rengeteget dolgozom emberekkel és segítek nekik, hogy a legjobbat hozzák ki magukból.

A Bluberry Baby Style & Fotó-t akkor álmodtam meg, amikor megszületett barátnőm kisfia, és ránk bízta a pici legszebb pillanatainak megörökítését. Mindig is imádtam a gyerekeket, már egész kicsi koruktól megvan a saját kis világuk és karakterük, amit minden alkalommal figyelembe kell venni – amit természetesen meg is teszek! :) Persze az egyik legfontosabb, hogy semmit sem szabad rájuk erőltetni, mert a mosolygós gyerkőc és baba titka az, hogy jól érzi magát a bőrében. :)

Sokan kérdezik mit jelent az, hogy a csomagok Stylistot tartalmaznak. Aktív résztvevője vagyok a fotózásoknak és végig segítek a fotózás előtt, alatt és után. (Ruhaválasztásban, enteriőr választásban, segítek feloldódni és igyekszek mindenki arcára mosolyt csalni.)

Bármi kérdésed van, keress engem bizalommal! :)

Nézd meg munkáimat a Facebookon is :)


Németh Bianka vagyok, sminkmester. Már lassan 10 éve foglalkozom sminkeléssel, dolgozom divatfotózásokon, forgatásokon, fotó stúdiókban és vannak visszatérő magán vendégeim. Vezetek egy saját oldalt, amin smink tippek mellett divattal és életmód tanácsokkal is foglalkozom, plusz mindehhez csatoltam egy youtube csatornát is, ahol bemutatom, hogyan tudják a nők otthon is sminkelni magukat.

Specialitásom a közkedvelt 'Kardashian kontúr', tehát kontúrozva alapozom le az arcot. Azt vallom, hogy nem át alakítom a vendégem arcát, hanem a megálmodott sminket hozzá igazítom, hisz nincs olyan, hogy valakinek nem áll jól egy smink, mindenkinek minden fajta sminket el lehet készíteni, csak megfelelően kell elkészíteni. Arra törekszem, hogy kihozzam mindenkiből a maximumot, hiszen az egyik legnagyszerűbb érzés az, mikor látom, ahogyan a sminkem hatására valaki felszabadultabbá, magabiztosabbá válik!