Rólunk

Sziasztok :) Bakos Mirtusz Eszternek hívnak, stylist és gyerekruha tervező vagyok. Különösen szerencsésnek érzem magam, mivel azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek, ami a hobbim és a szenvedélyem egyben. Kislány korom óta szeretek öltözni és öltöztetni. Fotózásokon, forgatásokon, divatbemutatókon dolgozom, mint stylist illetve Personal Stylist (személyi stylist és stílustanácsadó), így rengeteget dolgozom emberekkel és segítek nekik, hogy a legjobbat hozzák ki magukból.

A Bluberry Baby Style & Fotó-t akkor álmodtam meg, amikor megszületett barátnőm kisfia, és ránk bízta a pici legszebb pillanatainak megörökítését. Mindig is imádtam a gyerekeket, már egész kicsi koruktól megvan a saját kis világuk és karakterük, amit minden alkalommal figyelembe kell venni – amit természetesen meg is teszek! :) Persze az egyik legfontosabb, hogy semmit sem szabad rájuk erőltetni, mert a mosolygós gyerkőc és baba titka az, hogy jól érzi magát a bőrében. :)

Sokan kérdezik mit jelent az, hogy a csomagok Stylistot tartalmaznak. Amellett, hogy fotóstúdiónk társtulajdonosaként velem tartod a kapcsolatot, aktív résztvevője vagyok a fotózásoknak és végig segítek a fotózás előtt, alatt és után. (Ruhaválasztásban, enteriőr választásban, segítek feloldódni és igyekszek mindenki arcára mosolyt csalni.)

Bármi kérdésed van, keress engem bizalommal! :)

Nézd meg munkáimat a Facebookon is :)


Sziasztok, Foor Gábor a nevem. A fotózás jelenti számomra azt a nagyszerű lehetőséget, hogy a legszebb pillanatokat olyan módon örökítsük meg, ahogyan csak abban a rövid időben látható, élvezhető, azután tovatűnik. Természetfotózással kezdtem, majd később a barátaimról, családomról készítettem képeket, és rájöttem, hogy mennyivel érdekesebb az emberek és a számukra fontos megismételhetetlen események fotózása. Különböző rendezvények megörökítésén keresztül, profilképek készítéséig rengeteg mindenben kipróbáltam magam. A babák fotózását barátoknál, ismerősöknél kezdtem, akik felkértek egy-egy fontos korszak megörökítésére. Majd megszületett keresztlányom Petra akivel sok időt töltök és rengeteg képet készítek róla.

A gyerekek boldogságot, vidámságot, fesztelenséget hoznak az emberek életébe. Lefotózni elsőként egy újszülöttet, a baba első születésnapját, vidám pillanatait, kacagását, grimaszait - és a családoknak ezzel örömöt szerezni - a legjobb dolog az életben!!!!A nevem Balogh Lilla, a hivatását szenvedélyesen szerető fodrász vagyok. Szerencsés ember vagyok, mert nap, mint nap azzal foglalkozok, amit igazán szeretek csinálni, éppen ezért feladataimat szívvel-lélekkel valósítok meg. A szakmám iránti szeretetem pedig minden egyes újabb mosollyal növekszik, amit a vendégeink arcán látok az átalakulások során. Specialitásaim közé tartoznak a menyasszonyi és az alkalmi frizurák készítése. Akár egy kép vagy egyéni ötlet alapján kreatív, egyedi, extrém menyasszony kontyokat, frizurákat is vállalok, akár saját készítésű menyasszonyi hajdíszekkel vagy fátyollal. Olyan frizurát készítek a fotózásokra, amik legjobban kiemelik arcod és hajad előnyös adottságait. A csapatunkban lévő emberek tökéletesen kiegészítik egymást, mindig jó a hangulat a fotózásokon.

A www.bombmaker.hu facebook oldalára folyamatosan töltöm fel az aktuális újdonságokat. Lájkold te is a facebook.com/bombmaker.hu oldalt ha szeretnéd nyomon követni a munkáimat,akciónkat.Németh Bianka vagyok, sminkmester. Már lassan 10 éve foglalkozom sminkeléssel, dolgozom divatfotózásokon, forgatásokon, fotó stúdiókban és vannak visszatérő magán vendégeim. Vezetek egy saját oldalt, amin smink tippek mellett divattal és életmód tanácsokkal is foglalkozom, plusz mindehhez csatoltam egy youtube csatornát is, ahol bemutatom, hogyan tudják a nők otthon is sminkelni magukat.

Specialitásom a közkedvelt 'Kardashian kontúr', tehát kontúrozva alapozom le az arcot. Azt vallom, hogy nem át alakítom a vendégem arcát, hanem a megálmodott sminket hozzá igazítom, hisz nincs olyan, hogy valakinek nem áll jól egy smink, mindenkinek minden fajta sminket el lehet készíteni, csak megfelelően kell elkészíteni. Arra törekszem, hogy kihozzam mindenkiből a maximumot, hiszen az egyik legnagyszerűbb érzés az, mikor látom, ahogyan a sminkem hatására valaki felszabadultabbá, magabiztosabbá válik!Erdei Réka vagyok, sminkes. Fotózásokon, divatbemutatókon dolgozom, illetve személyi tanácsadással foglalkozom. Véleményem szerint, a szépség és ápoltság a mindennapok része, nem luxus. Célom, hogy megmutassam, ez bárki számára elérhető. Munkám során törekszem a természetességre, hiszen a sminknek nem elfednie, hanem hangsúlyoznia kell a szépséget. Nagyszerű dolog látni, hogyan nyílik meg, válik magabiztossá egy nő a fotózás folyamán. Örömmel tölt el, hogy ennek én is a részese lehetek a csapatunkkal együtt. A természetes sminkek mellett készítek alkalmi, menyasszonyi és extrémebb sminket is, hiszen a divatfotózásokon és forgatásokon sokszor az erősebb színek és a figyelemfelkeltő formák hatásosabbak.