Tini fotózás

Ha szeretnéd meglepni gyermekedet, egy rólad készült profi sorozattal akkor nálunk a helyed! :-) Profi Stylist, Fotós, Sminkes és Fodrász segít abban, hogy szuper a modellekhez hasonló az egyéniségéhez illő fotók szülessenek.

Mitől más ez a fotózás? Lássuk be, tükörben pózolva mobillal lehet csinálni egy-két képet a facebook profilhoz, de az azért mégsem az igazi! A nyaralós képek már nem rosszak, általában van hozzájuk valami laza tengerpartos háttér, de ott meg kusza a haja. Az igazolványképről meg ne is beszéljünk! :-) És akkor most eljött az idő!!! Bízd a dolgot olyanokra, akik ehhez a legjobban értenek. Profi stylist, sminkes, fotós, stúdió‐felszerelés, utómunkálatok, egyszóval egy tökéletes csapat, amely tudja, hogyan hozza ki gyermekedből a lehető legjobbat. Ráadásul mindez egy barátságos környezetben, kellemes hangulatban, igazi baráti légkörben valósul meg. Egy olyan helyen ahová akár csupán egy jó kávéra is szívesen beugrana az ember. Hiszen a képek egy belvárosi lakásból kialakított stúdióban kerülnek megvalósításra, ahol minden egyes rezdülést a stúdió stylistja kísér szemmel. ​Természetesen felár ellenében más helyszínt is választhattok.

A fotózáshoz profi stylistot és sminkest biztosítunk (ruhához illő sminkkel), akik már több neves hazai fotósokkal dolgoztak s számos hazai és külföldi divatmegjelenésekkel gazdagították a magyar és külföldi divatmagazinok oldalait.

Mit hozz magaddal? A fotózás során lesz lehetőséged átöltözni. A fotózást egy lazább összeállítással érdemes kezdeni pl.: farmer és póló. Hozzatok akár egy bőröndnyi ruhát is, hogy legyen miből válogatni, kiegészítőt és cipőt is hozzatok magatokkal kettő-három párat. Ha gyermeked szeretne belekóstolni a modellkedésbe itt a lehetőség!

A fotózás legalább 2 órát vesz igénybe!