Szülinapi fotózás

A szülinapi fotózás történhet stúdiónkban, a szabadban, vagy akár saját otthonotokban is.

A stúdiós fotózás során két enteriőrt választhattok. Az egyik enteriőr a szülinapi tortamaszatoláshoz készül amennyiben az első születésnapot szeretnéd megörökítetni.

A tortát ti hozzátok magatokkal. Tortamaszatoláshoz én a kisebb méretű (KB 20cm átmérőjű) krémes habos tortát javaslom, amin nincsen fondant vagy marcipán bevonat, könnyebb szétmaszatolni a babának. Persze nem minden baba szeret maszatolni. Ha nem szeretnél tortamaszatolós fotót, akkor választhatsz bármilyen tortát. (Természetesen nem muszáj tortát hozni.) :)

Lehetőség van megmosdatni a babát a stúdiónkban így nem kell maszatosan hazamennetek.

Először egy általatok választott enteriőrrel szoktunk kezdeni itt még a torta nélkül mókázunk.

A szülinapi torta hangulatához érdemes az enteriőrt és a baba ruházatát alakítani, hogy igazán szép egységes legyen minden. Szívesen teljesítünk különleges kéréseket is az enteriőrrel és ruhával kapcsolatosan felár ellenében.

Ha inspirációra van, szükségetek nézzetek szét partnerünknél www.blueboxparty.hu oldalon. Szuper szülinapi dekorációkat szerezhettek be náluk. (Felár ellenében héliumos lufit vagy bármilyen dekorációt kérhettek, ami a Blue Box Party weboldalán elérhető.)

Egyedi csodaszép születésnapi ruhát, tütüt a Funny&Myrtle oldalán keresztül rendelhette. Ha szeretnéd, gyermeked születésnapját megörökíteni keress fel minket bátran, mi mindenben a segítségetekre leszünk. Szívesen megörökítjük a születésnapi partitokat. Kérjetek egyedi árajánlatot.

Kislányoknak akár barátnőkkel is felejthetetlen élményt ad egy hercegnős születésnapi fotózás.

Részletekért érdeklődjetek nálunk e.-mailen vagy telefonon.

Várunk benneteket sok szeretettel :)

Blueberry Baby Style&Foto csapata